logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Ecografia obstètrica 4D

Habitualment els futurs pares es mostren impacients per conèixer la fisonomia del seu bebè. De fet, diferents estudis demostren que la possibilitat de fer-ho abans del naixement incrementa el lligam emocional.

Aquesta es la funció de l´ecografia obstètrica 4D, que es realitza de la mateixa manera que una ecografia tradicional, però permet l’obtenció d’imatges del fetus en tres dimensions i en temps real. La visualització del futur bebè en volum i en moviment possibilita, fins i tot , advertir indicis del seu comportament i gestes dins l’úter.

La realització de l’ecografia 4D entre les setmanes 25 i 32 de gestació permet obtenir imatges de gran qualitat i realisme, que es lliuren desprès en un DVD.

Aquesta prova no està destinada al diagnòstic, assistència o seguiment de l’embaràs, ni reemplaça les exploracions ecogràfiques habituals.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue