logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Eco-Doppler color troncs supra-aòrtics

L'Ecografia Doppler, o Eco-Doppler, és una tècnica d'imatge per ultra-sons basada en la utilització de l'efecte Doppler, que permet obtenir informació fisiològica en detectar i analitzar les característiques del flux sanguini en els vasos i en els teixits (velocitat del flux i, indirectament, volum circulant). També permet observar les estructures vasculars. És la tècnica més precisa per al diagnòstic de patologies vasculars.

L'Eco-Doppler de troncs aupra-aòrtics (TSA) permet l’estudi de les artèries que irriguen el cervell (caròtides i vertebrals). És útil per a la prevenció de l’ictus, ja que permet descartar lesions ateromatoses o plaques d’ateroma i permet fer una valoració hemodinàmica i estudiar el flux sanguini que va al cervell.

En les revisions mèdiques preventives, l’estudi vascular es complementa amb un Eco-Doppler a nivell de les artèries poplíties de les cames, per a analitzar estenosis i possibles varius.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue