logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Cirurgia mínimament invasiva (CMI)

L'endoscòpia és l'observació directa d'un òrgan mitjançant un sistema òptic que s'introdueix a través d'orificis naturals o paret abdominal. Avui en dia, la cirurgia endoscòpica es realitza per al tractament de moltes patologies en ginecologia d'una forma menys agressiva, reduint l'ingrés hospitalari i les molèsties posteriors a la intervenció. Això permet no modificar substancialment l'activitat laboral, social i habitual de la pacient. A més, els resultats estètics són millors que amb la cirurgia oberta convencional. Si és factible i està indicada, és la tècnica quirúrgica d'elecció en la ginecologia actual.

Laparoscòpia

Es realitza amb anestèsia general. Consisteix en la introducció de CO2 en l'abdomen per a aconseguir una distensió de la cavitat abdominal. S'introdueixen uns trocars o guies a través dels quals es col·loquen els elements de treball (òptica, tisores, pinces, aspiradors, coagulació, etc.).

Histeroscòpia

S’introdueix una òptica de petit calibre a través de la vagina i coll uterí, expandint la cavitat uterina amb sèrum fisiològic. Depenent del tipus de cirurgia a realitzar, la histeroscòpia pot ser ambulatòria o amb anestèsia general (sedació) o regional.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue