logov5

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Altes, Sabina

  • Especialitats: Fisioterapia vestibular i del equilibri
  • Mútues: Privats


Sabina Altés Suñé és una reconeguda especialista en Fisioteràpia. Es va llicenciar en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili i compta amb un màster universitari en avenços en neurorehabilitació de les funcions comunicatives i motores per Escoles Universitàries Gimbernat. A més, ha completat la seva formació especialitzada en rehabilitació vestibular i trastorns de l'equilibri, disfuncions crani-cèrvic-mandibulars, cefalees, migranyes, paràlisi facial i neurologia.

 

Al llarg de la seva trajectòria ha combinat la tasca assistencial amb una activitat divulgativa, i és coautora de publicacions sobre l'especialitat. També és membre de la Comissió de Fisioteràpia vestibular, posició i funció de l'equilibri del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

 

 

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue