logov5

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Godall Sanromá, David

  • Especialitats: Psicologia Clínica
  • Mútues: Adeslas, Mútua General, Privats

DADES ACADÈMIQUES

Juny 1994 – Juny 1998 Licenciatura en Psicología. Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona (URV).

Curs de Doctorat: Mètodes d’Investigació en Ciències Clíniques. Universitat Rovira i Virgili (URV). 2001-2002.

Diploma d’Estudis Avançats. Títol de Suficiència Investigadora. Universitat Rovira i Virgili (URV). Gener 2003. 

Curs 2009-2010: Estudis de Postgrau. Programa d’especialització en direcció de serveis d’atenció a persones amb discapacitat. 250h. Universitat Caixa Terrassa. Departament d’Acció Social i Ciutadania. Unim Caixa Terrassa.

Curs 2009/10 – 2010/11: Màster en Psicoteràpia Integradora. Universitat de Alcalá de Henares en col·laboració amb l’Institut Pere Mata. Reus.

Gener 2010: Títol d’Especialista en Psicología Clínica. Ministerio de Educación.

Treball d’Investigació de Doctorat. Valoració dels comportaments de frustració en una població de discapacitats psíquics lleugers, en tallers ocupacionals exteriors.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Setembre 1998 – Maig 1999: Psicòleg en el Servei de Drogodependències de l’Hospital Universitari Sant Joan, de Reus.

Maig 1999 – Febrer 2000: Psicòleg adjunt a Villablanca, Serveis per a persones amb Discapacitat Intel·lectual. Hospital Psiquiàtric Universitari. Grup Pere Mata. Reus. Diferents serveis assistencials. Reus.

Febrer 2000 – Març 2007: Psicòleg adjunt a la Residència i CAE per a persones amb Discapacitat Intel·lecual MARINADA. Gestionada per Fundació Villablanca (Grup Pere Mata). Reus.

Març 2007 – Juny 2011: Psicòleg adjunt i responsable de la Residència GARBÍ per a persones amb DI i problemes de Salut Mental. Centre BELLISSENS. Gestionat per Villablanca Serveis Assistencials. (Grup Pere Mata). Reus.

Juny 2011 – Desembre 2022: Psicòleg adjunt i responsable de la Residència i CAE per a persones amb Discapacitat Intel·letual i problemes de salut mental MARINADA. Gestionada per Fundació Villablanca. Reus. (Grup Pere Mata).

Març 2019 – Actualitat: Psicòleg adjunt i responsable de la Residència i CAE per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i problemes de Salut Mental Hospitalet - Bellvitge, situada a l’Hospitalet de Llobregat. Servei de gestió delegada del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya a l’empresa Villablanca Social, S.A.

Desembre 2022 – Actualitat: Psicòleg adjunt i responsable de la Residència MESTRAL, per a persones amb DI i problemes de Salut Mental. Centre BELLISSENS. Gestionat per Villablanca Serveis Assistencials. (Grup Pere Mata). Reus.

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue