logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Unitat de Revisions Mèdiques

La Unitat de Revisions Mèdiques del Centre Mèdic Rambla Nova ofereix un programa integral de revisions mèdiques, que es personalitza en funció de l'edat, sexe, hàbits, antecedents personals i familiars i circumstàncies personals de cada pacient.

 

L'objectiu de la unitat és el seguiment de la salut: prevenir, fer un diagnòstic precoç de malalties i intervenir sobre els factors de risc per a la salut, per tal d'ajudar al pacient a millorar la seva qualitat de vida.

L'experiència dels nostres professionals i la coordinació multi-disciplinar són claus per a aquesta atenció mèdica permanent i personalitzada, enfocada al seguiment de la salut, que expressem amb el nostre lema sempre amb tu.

La Unitat de Revisions Mèdiques del Centre Mèdic Rambla Nova depèn directament de l’àrea de Medicina Interna i compta amb el recolzament d’un equip mèdic expert i altament especialitzat, que disposa d’un equipament de darrera tecnologia amb el màxim potencial diagnòstic disponible. La unitat està coordinada per la Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna amb una àmplia experiència, que és també l’encarregada d’adaptar la revisió al vostre perfil particular i de lliurar-vos l’informe dels resultats.

Què és una revisió mèdica

Una revisió mèdica personalitzada és un examen integral que inclou un seguit d’actes mèdics, adaptat al perfil i estat de salut de cada pacient. Aquesta revisió ens permet:

• La detecció precoç o el diagnòstic de les malalties en la seva fase inicial, que en molts casos permet un tractament més eficaç.
• La detecció de trastorns previs o factors de risc, que no són pròpiament símptomes de la malaltia, però són possibles desencadenants.
• L’estudi i el tractament dels símptomes que us han empès a realitzar la revisió, si és el cas.
• L’elaboració d’un Pla de Control de la Salut, tenint en compte aquests factors de risc (hipertensió, colesterol, diabetis, etc.) que poden derivar en alguna malaltia en el futur. Actuant sobre els factors de risc modificables podem reconduir la nostra salut i endarrerir, o fins i tot evitar, la futura malaltia. Després de la primera revisió completa, l’especialista en Medicina Interna us dissenyarà un programa personalitzat de revisions de control, normalment anuals, en les quals es farà un control d’aquells aspectes que han mostrat un especial risc.

Un cop determinades les proves necessàries des del punt de vista mèdic, el pacient pot optar per sol·licitar proves complementàries. Si teniu alguna inquietud personal sobre un aspecte de la vostra salut, i aquesta no es contempla en la relació de proves indicades pel metge, comenteu-li obertament i ell decidirà si és possible i recomanable afegir alguna prova, o en cas contrari, us explicarà per quina raó és desaconsellable. Algunes proves complementàries poden aportar informació menys crítica o permeten un diagnòstic més fi d’un òrgan o sistema concret. Això inclou procediments bio-genètics com la Septina9 (càncer de còlon), mesura dels telòmers (edat biològica), test d’ADN (papil·loma humà), proves d’intolerància alimentària (gluten, lactosa, …), proves de risc tumoral, etc

Qui s’hauria de fer una revisió mèdica

• Tothom que vulgui conèixer el seu estat de salut i prevenir i tractar els factors de risc. Això inclou persones que gaudeixen de bona salut i no presenten símptomes, però que consideren que la prevenció és la millor manera de mantenir la salut.
• Tothom que tingui una malaltia, encara que ja faci tractament, i vulgui avaluar la seva repercussió en la resta d’òrgans i sistemes i prevenir malalties futures.

Els procediments del protocol bàsic són els que s’aplica a tots els grups d’edat. Les proves complementàries s’aplicaran segons l’edat i altres factors de risc que presenti el pacient.

 

Si et vols fer una revisió mèdica complerta, demana hora al centre per medicina interna
Teresa Maria Argemi
Teresa Maria ArgemiDoctora

Mitjà

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue