logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica

La Unitat d'Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica del Centre Mèdic Rambla Nova és gestionada per l'equip mèdic de Clínica Baviera

Clínica Baviera compta amb més de 25 anys d'experiència i ofereix un servei d'oftalmologia integral. Com a companyia pionera en cirurgia per a la correcció de problemes refractius (miopia, hipermetropia i/o astigmatisme), Clínica Baviera ja ha realitzat més de 700.000 tractaments. A més, el seu equip mèdic està organitzat en unitats especialitzades (Unitat de Cirurgia Refractiva, Unitat de Cirurgia de la Presbícia, Unitat de Cataractes, Unitat de Glaucoma ...).

La consulta d'oftalmologia del Centre Mèdic Rambla Nova està dotada dels equips necessaris per al diagnòstic i tractament de les principals patologies oculars, des de la cirurgia refractiva làser per a la correcció de miopia, hipermetropia i/o astigmatisme, fins a les intervencions de cirurgia de cataractes i presbícia o vista cansada mitjançant l'implant de lents intraoculars d'última generació.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue