logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA

La Dermatologia és una especialitat medicoquirúrgica que s'ocupa de la salut de la pell, annexes (ungles, cabell, glàndules sebàcies i sudorípares) i mucoses (oral i genital).

La Venerologia és la part de la Dermatologia que s'ocupa de l'estudi, diagnòstic i tractament de les malalties de transmissió sexual.

Les principals indicacions del tractament quirúrgic dermatològic inclouen l'extirpació de lesions cutànies tant benignes com pre-malignes i malignes (pigues, lipomes o quists de greix, ungles enclavades, melanomes,…).

El melanoma és el càncer de pell que més ha augmentat en els darrers anys. Les lesions pigmentàries s'han de controlar per a evitar la transformació cancerosa dels melanòcits o cèl·lules que produeixen melanina en la pell; les persones amb gran nombre de nevus tenen un major risc de tenir melanoma i han de seguir controls periòdics.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue