logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

REUMATOLOGIA

La reumatologia és una especialitat, en general, força desconeguda, pel que fa a la ubicació de les patologies. En reumatologia, es tracten patologies dels ossos, les articulacions, els tendons i la musculatura, sempre, però, des d'un punt de vista no quirúrgic. La reumatologia és l'especialitat encarregada de tractar des de dolors localitzats o difusos d'etiologia incerta (com pot ser la fibromiàlgia) a inflamacions de tendons (tendinitis), o dolors derivats del desgast articular (artrosi), o la patologia inflamatòria de l'articulació (artritis inflamatòries, artritis reumatoide, espondilitis o artritis psoriàsiques). Tanmateix, no es tracten només les patologies que s'esdevenen amb dolor, sinó que també es fa prevenció o tractament de malalties relacionades amb la disminució de la massa de l'os, com ara l'osteoporosi, que pot comportar la fractura de l'os.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue