logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Unitat d'Urodinàmia

La urodinàmia és l’especialitat de la uro-ginecologia que s’ocupa del diagnòstic de la incontinència (tant en dones con en homes i en tots els grups d’edat), així com dels trastorns del cicle miccional (augment de freqüència miccional i problemes miccionals relacionats amb la pròstata). La urodinàmia comprèn diverses proves diagnòstiques que es realitzen de forma estandarditzada seguint les recomanacions de la International Continence Society. L’equip del Dr. Batista és l’únic equip en medicina privada a Espanya amb el personal acreditat per aquesta societat científica. A més, el nostre equip imparteix cursos d’acreditació a personal facultatiu de tota Espanya a través de l’associació "Continentia" (www.continentia.org). Les proves urodinàmiques ajudaran al seu metge referidor (el que sol•licita la prova) a prendre decisions més encertades i a donar-li una informació més completa sobre el que pot esperar de cada tipus de tractament. Les proves d’urodinàmia són realitzades per part de personal femení acreditat i amb una llarga experiència en aquest tipus de proves. Uns dies més tard s’enviara el resultat de la prova al seu metge, i a vostè si ho desitja, mitjançant un informe clar i de qualitat. Les proves que realitza el nostre equip són la fluxometria i la urodinàmia completa.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue