logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Lipofilling | rejoveniment i reposició de volum facial

El greix és un material autòleg i fàcil d'aconseguir, està en el propi cos, per això no és possible un problema de rebuig, és la substància que més dura comparada amb altres substàncies de farciment. Permet augmentar el volum de les zones necessitades i alhora regenera els teixits de les zones en què s'ha implantat, gràcies a les cèl·lules mare.

El lipofilling pot ser de diferents tipus, en funció de la zona en la qual s'ha d'implantar:

  • Nanofat: és líquid
  • Microfat: és de densitat mitjana
  • Macrofat: de màxima densitat

Aquest últim no és un farciment, és un empelt gras, per això podem donar volum definitiu a les mames i també al gluti. Aquesta tècnica és tan adequada per a homes com per a dones, en el cas dels homes, s'està començant a aplicar en pectorals i també per a una major definició de la musculatura.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue