logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

ANESTESIOLOGIA I REANIMACIÓ

L’anestesiologia és l’especialitat de la medicina dedicada al confort i a les cures especials dels pacients durant les intervencions quirúrgiques i altres processos que puguin resultar molestos o dolorosos (endoscòpia, radiologia intervencionista...).
Així mateix, té al seu càrrec el tractament del dolor agut o crònic de causa extraquirúrgica. En són exemples l’analgèsia durant el part o l’alleugeriment del dolor en pacients amb càncer.
 
L’especialitat rep el nom d’anestesiologia i reanimació atès que comprèn el tractament del pacient crític en diferents àrees com la recuperació postoperatòria i l’emergència.
 
La reanimació és la branca de l’anestesiologia que s’ocupa de l’estudi i la pràctica dels principis de la recuperació de la funció cardiorespiratòria, en el cas que aquesta falli, i també del control postoperatori del pacients anestesiats, ja que vetlla per la recuperació de la seva consciència, hemodinàmica i control analgèsic.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la