logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

PSICOLOGIA

La psicologia clínica d’adults s’encarrega de la prevenció, l’avaluació, el diagnòstic i el tractament de qualsevol dels trastorns que afectin la salut mental i la conducta adaptativa i que puguin generar malestar i patiment a la persona. El psicòleg clínic avaluarà i diagnosticarà la simptomatologia psicopatològica que presenti la persona per ajudar-la a trobar una resposta adaptada a les seves necessitats tant personals i familiars, com socials. Els trastorns i els problemes psicològics més freqüents en la població i motiu d’atenció especialitzada són: Els trastorns de l’estat de l’ànim, com els diferents tipus de depressió, i el trastorn bipolar. Els trastorns d’ansietat, que s’expressen en forma d’ansietat generalitzada, fòbies, trastorn de pànic amb agorafòbia o sense, trastorn obsessivocompulsiu, hipocondria, trastorn per estrès posttraumàtic, entre d’altres. Problemes de parella. Trastorns sexuals. Trastorn del son, trastorn alimentari, drogodependència i altres tipus d’addiccions. I sense arribar a ser considerat com un trastorn psicològic, qualsevol tipus de conducta o manifestació que generi un malestar a la persona i que li dificulti el desenvolupament de la seva vida quotidiana, com pot ser, baixa autoestima, manca d’habilitats socials, inseguretat, dificultats per prendre decisions, dificultats de relació, dols i canvis vitals, entre d’altres.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue