logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Unitat d'Ortodòncia

L'ortodòncia és la branca de l'odontologia que s'encarrega de l'alineació de les dents i de la correcció de les maloclusions, a més de guiar en el desenvolupament dels maxil·lars, amb la qual cosa s'aconsegueix un equilibri a l'aparell bucal. També s'encarrega de l'estudi, la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxil•lofacials. Existeixen diferents tractaments d'ortodòncia: • L'ortodòncia fixa, amb aparells fixos, formada per elements adherits a les dents (bandes i bràquets), als quals s'adhereixen fermament uns fins arcs elàstics d'aliatge metàl·lic. • Els aparells amovibles, els quals, com el seu nom indica, el pacient es pot treure ell mateix, per exemple, durant la higiene oral després dels menjars. • Invisalign: l'ortodòncia invisible. Es tracta d'un conjunt de fèrules o alineadors, els quals, col•locats de manera progressiva, van movent les dents fins que s'arriba a la situació desitjada. Són amovibles, amb la qual cosa el pacient se'ls pot treure per menjar, per exemple, i, com el seu nom indica, són pràcticament invisibles. Aquestes fèrules apliquen força sobre les dents, per variar-ne la posició, de la mateixa manera que ho faria un bràquet. S'aconsella que la primera revisió per part d'un ortodoncista sigui als 7-8 anys, ja que és el moment en què apareixen el sector anterior d'incisius superiors i inferiors definitius i els primers molars; i, a més, el creixement ossi és important, fet que ens permet diagnosticar si hi ha un problema susceptible de correcció precoç. Si el recanvi dental i l'oclusió són correctes, en farem revisions anuals per controlar que l'erupció dental sigui correcta. Això és important, perquè hi ha problemes ortodòntics que són més fàcils de corregir si es detecten aviat, i, a més, un tractament pot canviar l'aparença dental i facial d'un pacient. El tractament precoç implica l'ús d'aparells ortodòntics (que poden ser amovibles) per guiar el creixement d'ossos joves i crear un ambient millor per a l'erupció de les dents permanents. De vegades, l'ortodoncista podrà assolir resultats que no serien possibles si la cara i les mandíbules haguessin acabat de créixer.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue