logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

La Cambra de Comerç de Tarragona visita el centre

El dia 23 de novembre, una representació de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, encapçalada pel seu president Albert Abelló, ha visitat les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova.

Durant la visita a les instal·lacions, a més de les explicacions sobre el projecte empresarial, s'han abordat futures línies de col·laboració, entre elles la posada en marxa d'un cicle de Jornades de Divulgació Mèdica.

En la foto, d'esquerra a dreta, Teresa Maria Argemí, coordinadora mèdica, i Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova, i Albert Abelló, Mercedes de Pablo i Josep Martí, president, directora general i vice-president de la Cambra de Comerç, respectivament.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue