logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Banc de Sabadell col·labora en la campanya de Nadal

Seguint el programa de la campanya "Per Nadal, cap nen sense joguines", s'ha instal·lat un punt de recollida a l'oficina principal de Tarragona del Banc de Sabadell. El director de zona de l'entitat financera, en Cèsar Suárez, i la directora de l'oficina principal, Judit González, han donat la benvinguda als representants del Centre Mèdic Rambla Nova, acollint de bon grat la iniciativa de la campanya.

La Creu Roja de Tarragona, que és qui farà el repartiment de les joguines, va obrir un compte al Banc de Sabadell específicament per a aquesta campanya. Així, qualsevol persona que vulgui aportar joguines o fer una donació econòmica per a aquesta campanya, ho pot fer directament en l'oficina principal del Banc de Sabadell a Tarragona (c. Rovira i Virgili, 5). Per a més informació feu clic aquí.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue