logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Entra en funcionament la Unitat de Revisions Mèdiques

Coincidint amb la celebració del primer any d'activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa la Unitat de Revisions Mèdiques, que ofereix un programa integral de revisions mèdiques, que es personalitza en funció de l’edat, sexe, hàbits, antecedents personals i familiars i circumstàncies personals de cada pacient.

La nova Unitat de Revisions Mèdiques està destinada a esdevenir el cor i emblema del centre, ja que consolida el model plantejat des del principi i, gràcies a l'experiència acumulada en aquest primer any, aglutina el treball coordinat de bona part del nostre equip humà, la darrera tecnologia diagnòstica i l'atenció acurada, personal i permanent que necessita el pacient, il·lustrada pel lema del centre "Sempre amb tu".

L’objectiu de la unitat és el seguiment de la vostra salut: prevenir, fer un diagnòstic precoç de malalties i intervenir sobre els factors de risc per a la salut, per tal d’ajudar al pacient a millorar la seva qualitat de vida.

La Unitat de Revisions Mèdiques està coordinada per la Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna amb una àmplia experiència, que és també l’encarregada d’adaptar la revisió al vostre perfil particular i de lliurar-vos l’informe dels resultats.

Els especialistes vinculats a la unitat, que participen activament en el protocol de la revisió mèdica, són els següents:
• Dr. José Javier Benito, especialista en Otorrinolaringologia, encarregat de la revisió auditiva i de l’exploració de les vies aèries i digestives superiors.
• Dr. Joan Segura, especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular, encarregat de la revisió vascular.
• Dr. Alejandro Egea, especialista en Urologia, encarregat de la revisió urològica.
• Dr. Oscar Estarriaga, especialista en Oftalmologia, encarregat de la revisió ocular.
• Dra. María Gou, especialista en Obstetrícia i Ginecologia, encarregada de la revisió ginecològica.
• Dr. Pere Pau Mallafré, especialista en Aparell Digestiu, encarregat de fer les colonoscòpies.
• Dr. Jordi Mercé, especialista en Cardiologia, encarregat de la revisió cardiològica.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue