logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Revisió oftalmològica gratuïta

Revisió oftalmològica gratuïtaCoincidint amb la seva posada en marxa el passat mes d'abril, la Unitat de Cirurgia Refractiva Làser del Centre Mèdic Rambla Nova ha iniciat una campanya de revisions oftalmològiques gratuïtes*, per tal de diagnosticar possibles problemes de visió i avaluar aquells casos que podrien ser tractables mitjançant cirurgia refractiva làser.

La revisió, realitzada pel Dr. Oscar Estarriaga, especialista en oftalmologia, inclou:
• El mesurament de l'agudesa visual.
• Una prova de topografia corneal, que analitza la curvatura i el relleu superficial de la còrnia.
• La graduació de la vista (o correcció visual desitjable, si és el cas).

Per a sol·licitar una revisió oftalmològica gratuïta* només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon omplenant el següent formulari.

Preparació prèvia

L'exploració no requereix preparació prèvia, excepte en cas que feu servir lents de contacte. En aquest cas, s'ha de suspendre per uns dies l'ús de les lents (2-3 dies abans de l'exploració en el cas de lents toves i 4 dies per les lents dures).

Podré deixar de portar ulleres?

La cirurgia refractiva làser permet la correcció de defectes refractius com la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme, per a evitar la dependència de les ulleres o lents de contacte, aconseguint en la majoria de casos prescindir totalment d'elles. En alguns casos segueix sent recomanable continuar l'ús d'ulleres per a activitats especials (conducció, treballs de prop). En el cas de pacients amb ambliopia (ull gandul), la millora visual està limitada al percentatge de visió que aquesta determini.

El Centre Mèdic Rambla Nova ofereix des del mes d'abril el servei de cirurgia refractiva làser, amb la novetat que la separació de la còrnia es fa sense fulla, gràcies a la tecnologia làser de femtosegon IntraLase i el con d'aplanament. Amb aquesta tecnologia d'avantguarda, la separació de la còrnia es realitza amb làser de gran precisió i amb l'ajuda d'un con d'aplanament de vidre d'un sol ús, eliminant tots els riscos del tall amb fulla, alhora que proporciona una major precisió i una millor i més ràpida recuperació del pacient.

El làser utilitzat per a la correcció visual té una longitud d'ona tal que elimina quantitats precises del teixit corneal sense produir dany tèrmic al teixit adjacent. Aquest procés es coneix com foto-ablació i es realitza amb un dispositiu làser d'excímer.

El Dr. Oscar Estarriaga té anys d'experiència en aquest tipus d'intervencions. Amb les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova, la cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser està disponible per primer cop a la província de Tarragona.

* Aquesta revisió s'ofereix de forma gratuïta a pacients majors de 18 anys.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue