logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Batista dirigeix el 2n seminari de Casos Clínics en Urodinàmia

Després de la gran acceptació del primer seminari "Casos clínics en Urodinàmia. Un matí amb Paul Abrams", l'associació Continentia organitza una segona edició, que tindrà lloc el 9 de novembre de 2012 a les instal·lacions de Cosmo Caixa de Barcelona.

El director de la jornada és el Dr. José Emilio Batista i comptarà, com en l'edició anterior, amb la presència del prof. Paul Abrams, fundador i director del Bristol Urological Institute, membre fundador de la ICS i un dels principals experts en el camp de la disfunció del tracte urinari inferior. A més, la jornada comptarà amb la participació del Dr. Josep Miquel Puyol, la Dra. Elena Castellanos i la fisioterapeuta Anaïs Bassas com a moderadors dels casos clínics.

A la web www.continentia.org es troba tota la informació, a més d'eines per a la inscripció i per aportar casos clínics.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue