logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser

El Centre Mèdic Rambla Nova ofereix des del passat mes d'abril el servei de cirurgia refractiva per a la correcció de problemes com la miopia, hipermetropia o astigmatisme, amb la novetat de que la separació de la còrnia es fa sense fulla, gràcies a la tecnologia làser de femtosegon IntraLase i el con d'aplanament.

Amb aquesta tecnologia d'avantguarda, la separació de la còrnia es fa amb làser de gran precisió i amb l'ajuda d'un con d'aplanament de vidre d'un sol ús, eliminant tots els riscos del tall amb fulla, i proporcionant una major precisió i una millor i més ràpida recuperació del pacient.

El làser utilitzat per a la correcció visual té una longitud d'ona tal que elimina quantitats precises del teixit corneal sense produir dany tèrmic al teixit adjacent. Aquest procés es coneix com foto-ablació i es realitza amb un dispositiu Làser Excímer.

El Dr. Oscar Estarriaga té anys d'experiència amb aquest tipus d'intervencions. Amb les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova, la cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser està disponible per primer cop a les comarques de Tarragona.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue