Esteu aquí

Inici »

Vídeos del Centre Mèdic Rambla Nova

Aprofitant la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia (6 de març), iniciem amb aquest video el nou servei de vídeo-consulta amb un recull de preguntes sobre la Logopèdia, a través del qual el públic ha enviat els seus dubtes i inquietuds sobre els problemes del llenguatge, la parla, la veu o la deglució. Les respostes de l’Olga Rion, diplomada en Logopèdia, s’han enregistrat en video i les podeu escoltar aquí mateix.

Aprofitant la proximitat de l’estiu, s’ha posat en marxa aquesta vídeo-consulta amb un recull de preguntes sobre Dermatologia, a través del qual el públic ha enviat els seus dubtes i inquietuds sobre els problemes de la pell, malalties, proteccions, mites… Les respostes del Dr. Josep Maria Vives, especialista en Dermatologia Mèdicoquirúrgica i Venerologia, s’han enregistrat en video i les podeu escoltar aquí mateix.

A través d’aquesta vídeo-consulta d’Urologia, el públic ha pogut exposar els seus dubtes i inquietuds sobre els problemes del sistema uro-genital, dolors, incontinència… Les respostes del  Dr. Alejandro Egea, especialista en Urologia, s’han enregistrat en format de vídeo i les podeu escoltar aquí mateix.

Presentació de la Unitat de Revisions Mèdiques del Centre Mèdic Rambla Nova, coordinada per la Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna, i vinculada amb les especialitats de Cardiologia, Cirurgia Vascular, Otorrinolaringologia, Oftalmologia, Urologia, Ginecologia i Aparell Digestiu.

A través d’aquesta vídeo-consulta d’Otorinolaringologia, el públic ha pogut exposar els seus dubtes i inquietuds sobre l’especialitat. Les respostes del  Dr. José Javier Benito , especialista en Otorinolaringologia, s’han enregistrat en format de vídeo i les podeu escoltar aquí mateix.

A través d’aquesta vídeo-consulta sobre Aparell Digestiu, el públic ha pogut exposar els seus dubtes i inquietuds sobre l’especialitat. Les respostes del  Dr. Pere Pau Mallafrè, especialista en Aparell Digestiu, s’han enregistrat en format de vídeo i les podeu escoltar aquí mateix.

Aprofitant la temporada d’estiu, s’ha posat en marxa aquesta vídeoconsulta amb un recull de preguntes sobre Dermatologia, a través del qual el públic ha enviat els seus dubtes i inquietuds sobre els problemes de la pell, malalties, proteccions… Les respostes del Dr. Àlvar Veà Jódar, especialista en Dermatologia Mèdicoquirúrgica i Venerologia, s’han enregistrat en video i les podeu escoltar aquí mateix.

Enregistrament de la primera Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada al Càncer de Mama.
Detalls de la jornada.

Enregistrament de la segona Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada al Càncer de Còlon.
Detalls de la jornada.

Enregistrament de la tercera Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada a l’àrea de Pediatria.
Detalls de la jornada

Enregistrament de la quarta Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada a la prevenció de l’ictus i dels accidents cardiovasculars.
Detalls de la jornada

Enregistrament de la cinquena Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada a la prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions esportives.
Detalls de la jornada

Enregistrament de la sisena Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada al càncer de pròstata i la importància de les revisions en la detecció precoç.
Detalls de la jornada

Enregistrament de la setena Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada a les malalties de l’ull.
Detalls de la jornada

Enregistrament de la vuitena Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada als trastorns del son.
Detalls de la jornada

Enregistrament de la novena Jornada de Divulgació Mèdica, dedicada al càncer de pulmó.
Detalls de la jornada

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.