Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la XII Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la XII Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la XII Marató de Donació de Sang de Tarragona

Divendres, 16 Setembre 2016

Per quart any consecutiu, el proper dissabte 17 de setembre, de 9h a 21h al Teatre de Tarragona, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la XII Marató de Donació de Sang. Aquest esdeveniment, organitzat pel Banc de Sang i Teixits, pretén donar el màxim de facilitats als ciutadans per fer la donació, i alhora crear una gran festa familiar, atractiva i amb una gran implicació social coincidint amb la Festa Major de Tarragona, Santa Tecla.

Durant tot el dia hi haurà activitats, actuacions, servei de guarderia i obsequis per a tots els donants (entrades a l’Aquopolis, CBT i Nàstic, entre d’altres).

La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

Centre Mèdic Rambla Nova té un conveni de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits per oferir als seus pacients altres productes i serveis d’alt valor afegit, com el banc de cordó umbilical, el banc de teixits o el banc de llet materna, entre molts altres.

Us recordem que si voleu podeu reservar hora per venir a donar sang a la Marató de Tarragona mitjançant la web donarsang.gencat.cat, i aprofitem per recordar-vos que amb una vegada no n’hi ha prou i que a través de donarsang.gencat.cat podeu fer-ho durant tot l’any.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.