logov5

Centre médico Rambla Nova

El programa del centro incorpora un área de recepción, 14 consultorios de especialistas con espacios propios de espera y una unidad de procedimientos donde se realizan endoscopias y cirugías ambulatorias

Cirurgia i estètica facial

La cirurgia estètica facial és la que, sens dubte, presenta un gran repte pel cirurgià ja que ha de tenir una destresa excel·lent i una concepció perfeta de la bellesa. El nostre equip mèdic té 15 anys d'àmplia experiència en tractaments quirúrgics facials.

Blefaroplàstia, parpelles

 
Image
Sutil però evident, el rejoveniment de la mirada és un canvi important en el rostre. La blefaroplàstia elimina la mirada cansada i envellida.

Otoplàstia, orelles

 
Image
És un petit defecte però molest, corregir les orelles "en nansa" aporta confiança al pacient que ho viu com un complexe.

Cirurgia de mentó i pòmuls

 
Image
L'augment de mentó és una de les tècniques que aporta més satisfacció al pacient, harmonitza el rostre donant-li una apariència més jove. Un mentó del tamany adequat crea un balanç positiu necessari per embellir el rostre.

Lifting facial o ritidectoma

 
Image
El lifting és la cirurgia estètica facial per excel·lència, és el rejoveniment facial quirúrgic. L'objectiu és eliminar la flacciditat i reposicionar teixits.

Minilifting de coll i papada

 
Image
Quan la papada està en la part frontal del coll i amb més volum gras requereix una lipoaspiració, com a complement del procediment estira els músculs del platisma en la part superior del coll fent desaparèixer els plecs.
La cirurgia estètica facial intenta donar la solució als diferents aspectes de la cara com la pell, el contorn dels ulls, el nas i el volum dels pòmuls i del mentó mitjantçant procediments quirúrgics. Aquestes intervencions les realitzen cirurgians plàstics experts, el nostre objectiu no és només lluitar contra l'envelliment sinó també aconseguir l'harmonia i l'embelliment del rostre.

Els tractaments quirúrgics facials han tingut una important evolució, cada cop s'utilitzen tècniques menys invasives i agressives que permeten tenir una ràpida recuperació. L'anestèsia més utilitzada a cirurgia facial és la local o local amb sedació, això permet en molts casos que el pacient pugui marxar a casa seva després de la intervenció.

Buscador

Què estas buscant?

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue