logov5

Centre médico Rambla Nova

El programa del centro incorpora un área de recepción, 14 consultorios de especialistas con espacios propios de espera y una unidad de procedimientos donde se realizan endoscopias y cirugías ambulatorias

Cirurgies de la Mama

És important l'elecció d'un bon cirurgia plàstic amb experiència per la realització de cirurgies d'augment de Pit, Reducció i / o elevació de pit, sense oblidar que l'intervenció s'ha de realitzar en un centre quirúrgic que tingui les màximes garanties pel pacient. De la mateixa manera ens hem d'assegurar que les pròtesis utilitzades són de la màxima qualitat.

Augment de pit

Sabem com d'important és acertar el volum del seu pit, Biodinamic és un simulador extern per a que senti l'experiència de la seva nova talla.
Image

L'operació d'augment de pit està indicada per a dones que es trobin en algun dels casos següents:

  1. Asimetria mamària
  2. Mames no desenvolupades (aplàsia)
  3. Mames poc desenvolupades a la pubertat (hipoplàsia)
  4. Pèrdua de volum o caiguda després d'aprimament (ptosis)
  5. Pèrdua de volum o caiguda després de l'embaràs i la lactància (ptosis)
  6. Pèrdua de volum o caiguda per l'edat (ptosis)
  7. Pacients que desitgen més volum
 

 

Reducció de pit

Tenir massa pit és una clara incomoditat per algunes dones, harmonitzar la silueta és l'objectiu de la reducció de mames.
Image

La mamoplàstia de reducció és una intervenció quirúrgica que implica la reducció del pit a través de l'eliminació de greix, teixit mamari i pell. També es redueix el tamany de l'arèola si aquest és excessiu.

El seu objectiu és proporcionar el tamany adequat a la dona, buscant l'harmonia i les proporcions adequades i resoldre possibles problemes mèdics que puguin existir.

La mamoplàstia de reducció està indicada en dones que:

Hagin acabat el seu desenvolupament i presenten un volum desproporcionat en relació al seu tòrax o tinguin una asimetria important entre els seus pits.

 

Les dones amb mames grans solen tenir problemes a l'esquena, coll i irritacions a la pell en èpoques de calor. La finalitat d'aquesta intervenció és reduir la mida del pit i donar-li la forma adequada.

És important realitzar aquesta intervenció amb coneixement de tot el procés i després d'una reflexió de tots els aspectes de l'operació.

 

 

Elevació de Pit (pexia)

Rejovenir un pit que ha caigut o que ha quedat buit. La tècnica d'elevació i farciment aconsegueix l'efecte desitjat
Image
La mastopèxia o elevació mamària és una intervenció quirúrgica que es porta a terme per rejovenir els pits d'una dona que han perdut turgència i fermesa, i això ha provocat una caiguda dels mateixos.
 

Totes aquelles dones que desitgen recuperar l'aspecte dels seus pits que per diferents factors poden trobar caigudes i sense fermesa.

Dones amb malformació mamària, l'asimetria és la més comuna, per diferent mida o forma.

Les pacients a qui se'ls ha realitzat una intervenció per càncer, requereixen en ocasions d'aquest tipus de tècniques per a la seva reconstrucció.

Buscador

Què estas buscant?

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue