logov5

Centre Médico Rambla Nova

El programa del centro incorpora un área de recepción, 14 consultorios de especialistas con espacios propios de espera y una unidad de procedimientos donde se realizan endoscopias y cirugías ambulatorias

Quiénes somos

El centro médico Rambla Nova es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y sus pacientes.

 

El projecte del centre es gesta l'any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d'anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l'activitat mèdica ha d'assolir les màximes quotes de satisfacció.

 

Premi a la imatge per fer un recorregut fotogràfic pel centre. Prement els següents enllaços també pot veure imatges dels consultoris o de la unitat de procediments.
L'accés al centre es produeix pel xamfrà de la Rambla Nova i el carrer Rovira i Virgili. Un gran rètol lluminós ens mostra la identitat del centre. Abans d'arribar al taulell de recepció, passem per davant de l'ascensor principal.
Els espais de circulació són amples i nets, i donen accés a les successives saletes d'espera de les consultes. Les parets de vidre opac i de fusta laminada reforcen la lluminositat de l'espai.
El centre compta amb un àmbit específic d'atenció pediàtrica, que inclou una zona d'espera, una sala de joc i dues consultes. Aquest àmbit es troba en planta baixa, evitant així la necessitat d'agafar cap ascensor ni de pujar escales.

El projecte

El Centre Mèdic Rambla Nova està ubicat en un edifici singular, l'Edifici Atlàntic, al centre de Tarragona, amb accés a peu de carrer, ben comunicat i amb un aparcament públic just davant. El projecte original de l'edifici Atlàntic data de l'any 1969 i és obra de l'arquitecte Bernardí Herrera Sevilla.

El local ha estat objecte d'una reforma integral per dotar-lo d'una arquitectura moderna i funcional.

Les instal·lacions de climatització i d'enllumenat estan dissenyades per a garantir el confort dels usuaris, sempre tenint en compte l'estalvi i la sostenibilitat, gràcies al control electrònic d'eficiència energètica.Això, juntament amb un disseny net i modern, configuren un espai on els metges i els pacients gaudeixen d'un ambient de treball còmode i agradable.

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d'especialistes amb espais propis d'espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

El projecte de rehabilitació ha estat a càrrec del despatx Sunland Architecture, amb la direcció de l'arquitecte Lluc Sumoy i la col·laboració de JG Enginyers (per a les instal·lacions) i de BOMA (Brufau, Obiol, Moya & Ass, per al càlcul d'estructures).

 

Galardón de la 12ª Nit Empresarial a la emprendeduría

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue