logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Cirurgia i medicina estètica

Des de la seva fundació l'any 1996, Clínica Rinos s'ha desenvolupat en les diferents àreas de la medicina i la cirurgia estètica. El nostre objectiu és aportar harmonia a l'aspecte físic, a més de donar autoestima, renovació, canvi i il·lusió als nostres pacients. Aquests són els aspectes essencials del nostre treball.
 
Acompanyar al pacient durant tot el procés és el que ens dóna més satisfacció. Per això , prioritzem la bona informació i el bon tracte als nostres pacients, per a que se sentin sempre ben acompanyats i sobre tot ben informats.
Image

Els cirurgians plàstics tenen una àmplia formació ja que després de la seva carrera com a metges, han de passar per una dura selecció per a accedir a l'especialitat de Cirurgia Plàstica Estètica i Reparadora amb cinc anys més de formació específica a grans hospitals. Tots ells es sotmeten a una formació mèdica continuada participant en diferents congressos nacionals i internacionals on es presenten totes les novetats en cirurgia estètica facial i corporal.

Cirurgies de la Mama

  • Augment de pit
  • Reducció de pit
  • Elevació de pit

Rinoplàstia Ultrasonica i Rinomodelació

  • Rinoplàstia
  • Rinomodelació ( Sense cirugia)

Lipofilling | rejoveniment i reposició de volum facial

El lipofilling és una de les últimes tècniques en cirurgia i medicina estètica, seus avenços en rejoveniment i reposició de volum facial i corporal són innegables.

Cirurgia corporal

El pas del temps, els canvis de pes i la nostra genètica, poden provocar canvis en el nostre contorn corporal

Medicina estètica corporal

La medicina estètica està vivint un avanç imparable. Ens ofereix tècniques mínimament invasives per millorar, harmonitzar i rejovenir aspectes del cos amb excel·lents resultats.

Cirurgia i estètica facial

Grans canvis o petits retocs; la cirurgia estètica facial, rejoveneix o corregeix aspectes de la nostra cara, que de cap altra manera aconseguiríem millorar.

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue