logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Agosto 2016

Este es el número 45 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que encontrará una recopilación de los últimos artículos y noticias publicados en la web del centro.

El propósito de este newsletter es facilitarle el acceso a la última información y actividades divulgativas que le ofrecemos de la mano de los profesionales que integran nuestro equipo humano. Esperamos que sea de su interés.

Noticias

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora nous facultatius per reforçar les àrees de Medicina Familiar i Pediatria

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment el seu quadre mèdic amb la incorporació de dos nous facultatius. Es tracta del Dr. Carles García Gonzalo, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i de la Dra. María del Carmen Pérez Rivares, que s’incorpora a l’àrea de Pediatria com especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, per tal de complementar i potenciar l’atenció als més petits.

Els jugadors del Nàstic fan la revisió de pretemporada al Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

Els futbolistes del primer equip del Nàstic de Tarragona han passat durant aquest estiu per les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova per realitzar els reconeixements mèdics previs a l’inici de la temporada.

Articles

A l’estiu diverteix-te, però fes-ho amb precaució

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

L’estiu és temps de festes majors, festivals de música, viatges amb amics i, en general, d’un augment de la nostra vida social i de canvis en les nostres rutines. Però això no vol dir que haguem de perdre de vista la nostra salut. Les conseqüències les podríem arribar a pagar durant la resta de les nostres vides.

Ansietat per menjar? On comença tot?

Unitat de Nutrició i Dietètica
Yañez García, Rosa Elena

Llegir més

L’ansietat per menjar està en l’arrel de molts problemes de salut. Quan ens vam passar amb els aliments refinats, estem creant desequilibris nutricionals que creen un caos emocional.

Quan estem oblidant massa?

NEUROPSICOLOGIA
Ruiz Gutiérrez, Antonio Andrés

Llegir més

Un alt percentatge de la població espanyola a partir dels 50 anys experimenta pèrdues de memòria. Aquestes pèrdues inclouen oblidar el nom d’una persona que s’acaba de conèixer, productes de la llista de la compra, la dificultat per trobar les claus o alguna cosa que anàvem a fer en aquest moment.

Activitats

Consulta gratuïta sobre l’Alzheimer

El 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer. Aprofitant aquesta efemèride, des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova, volem donar a conèixer aquesta malaltia, i oferim una nova jornada de “consultes obertes” gratuïtes el dia 16 de setembre, adreçada a totes aquelles persones que vulguin aclarir dubtes sobre la malaltia, o inclús realitzar un test cognitiu de cribratge.

Per a sol·licitar una consulta gratuïta sobre l’Alzheimer només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon emplenant el formulari que trobareu en aquest link.

Síguenos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue