logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Julio 2016

Aquest és el número 44 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Centre Mèdic Rambla Nova sobrepassa els 50.000 pacients

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova ha atès recentment el pacient número 50.000, una fita que consolida el paper del centre com a referent dintre de l’oferta sanitària del territori però que també l’encoratja a continuar treballant en la millora constant de la qualitat assistencial.

Centre Mèdic Rambla Nova amplia els seus serveis amb cinc nous facultatius

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment els seus serveis amb la incorporació d’un nou facultatiu a les especialitats de Nefrologia, Neuropsicologia, Psicologia Clínica, Neurologia i Nutrició Humana i Dietètica.

Articles

Conjuntivitis al·lèrgica

Unitat d'Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica
Sánchez Sangrós, Jesús
Goriet Pardo, Rosa

Llegir més

Durant els mesos de primavera es produeix la pol·linització de moltes plantes i amb això l’època en que les al·lèrgies tenen una major incidència sobre la població. Segons dades de l’OMS i de la Societat Espanyola d’Al·lergologia i Immunologia Clínica, un de cada quatre espanyols pateix aquest tipus d’al·lèrgia estacional.

Què és l'esclerosi lateral amiotròfica?

NEUROLOGIA
Pérez-Romero Martínez, Laura

Llegir més

L’esclerosi lateral amiotròfica, coneguda comunament com ELA, és una malaltia neurodegenerativa en la qual hi ha una afectació de les neurones motores de cervell, tronc cerebral i medul·la espinal.

Què és una eventració?

CIRURGIA GENERAL I DE L'APARELL DIGESTIU
Olona Casas, Carles
Vadillo Bargalló, Jordi

Llegir més

També coneguda com a hèrnia incisional, és una hèrnia que es produeix a nivell de la cicatriu d’una cirurgia abdominal prèvia. La més freqüent es dona a nivell de la línia mitjana de l’abdomen.

Activitats

Vídeo-consulta sobre Dermatologia

Aquest mes aprofitant l’època d’estiu, posem a la vostra disposició la vídeo-consulta sobre Dermatologia, a través de la qual podeu exposar els vostres dubtes i inquietuds sobre aquesta especialitat. Podeu enviar preguntes fins al proper dia 15 d’agost. Les respostes del Dr. Àlvar Veà, especialista en Dermatologia Medicoquirúrgica i Venereologia, seran publicades en format de vídeo a partir de l’1 de setembre.

Podeu registrar les vostres preguntes fent clic en el següent formulari.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue