logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Noviembre 2015

Aquest és el número 41 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Per Nadal, cap nen sense joguines

Llegir més

Des del Centre Mèdic Rambla Nova, engeguem per quart any consecutiu la campanya de recollida de joguines. El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Les joguines són molt importants en l’educació dels infants.

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora un nou sistema d’atenció telefònica

Llegir més

Com us avançàvem al newsletter de setembre, amb el compromís de millorar el servei de citacions, hem incorporat un nou sistema d’atenció telefònica més sofisticat, que ens ha de permetre atendre totes les vostres trucades.

La Dra. Isabel Pérez, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

Llegir més

La Dra. Isabel Pérez Hernández, llicenciada en Medicina i Cirurgia, Especialista en Otorinolaringologia i Patologia cervicofacial per l’Hostital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova, formant equip amb el Dr. José Javier Benito González, està a càrrec d’aquesta especialitat.

Articles

Menopausa i diabetis

ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ
Megía Colet, Anna

Llegir més

La menopausa es defineix com un cessament permanent de la menstruació com a conseqüència de la pèrdua irreversible de la funció ovàrica. S’acompanya d’infertilitat i un descens dels nivells d’estrògens, que són les principals hormones produïdes per l’ovari.

Prevalença de l'obesitat i les seves complicacions en l'infant, en l'edat adulta i en la tercera edat

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

L’obesitat i la diabetis tipus 2 (DM2) representa una seriosa amenaça per a la salut de la població mundial. El grup internacional de treball en obesitat (IOTF) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) han definit l’obesitat com l’epidèmia del segle XXI

L'otitits aguda

OTORINOLARINGOLOGIA
Benito González, José Javier
Pérez Hernández, Isabel

Llegir més

L’otitis aguda és una de les causes més freqüents de les visites a urgències en l’àmbit de l’otorinolaringologia. L’otitis és la inflamació i infecció de l’oïda. Pot ser agudes (d’instauració ràpida) o crònica (de mesos d’evolució).

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue