logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Diciembre 2014

Aquest és el número 33 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Per Nadal, cap nen sense joguines

Llegir més

Des del Centre Mèdic Rambla Nova, engeguem per tercer any consecutiu la campanya de recollida de joguines. El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Les joguines són molt importants en l’educació dels infants.

La Dra. Francisca Ruiz Díez, especialista en Ginecologia i Obstetrícia, s’incorpora a l’equip dels Drs. Mazzanti i la Dra. Gou

Llegir més

La Dra. Francisca Ruiz Díez, llicenciada en Medicina, Especialista en Ginecologia i Obstetrícia per la Universitat Rovira i Virgili, s’ha incorporat a l’equip dels Drs. Mazzanti i la Dra. Gou.

Aina Auqué Juncosa, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, s’incorpora a la Unitat de Nutrició i Dietètica

Llegir més

Aina Auqué Juncosa, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Com afrontar les festes de Nadal? Prepara els menús més sans i equilibrats

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

El Nadal és una època que pot resultar gastronòmicament conflictiva si s’està seguint una dieta per a perdre pes. No obstant, és una època en la que gaudir de bones companyies a la taula és un factor social important.

La tos. Dia Mundial de la MPOC

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La tos és un reflex, que moltes vegades provoquem de forma voluntària per expulsar secrecions de les vies respiratòries; no és més que un mecanisme de defensa que ens alerta de possibles malalties concomitants.

Què és el despreniment de retina?

OFTALMOLOGIA
Martín Avià, Jordi

Llegir més

La retina és una membrana que recobreix per dins les parets de l’ull. Les imatges que arriben de l’exterior s’enfoquen a la retina i aquesta s’encarrega de transmetre al cervell a través del nervi òptic.

Activitats

Noves xerrades sobre Medicina de l’Esport

Dintre del programa de Xerrades sobre Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, tenim prevista una xerrada que tindran lloc a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona:

Pendents del cor

La salut cardiovascular del tennista. Bondats i perills de la pràctica esportiva.
Divendres, 16 Gener 2015 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Mercé Klein, Jordi | CARDIOLOGIA
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue