logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Octubre 2014

Aquest és el número 32 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

"In albis", fotografies de JR Fontana al Centre Mèdic Rambla Nova. SCAN Tarragona 2014

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova s’uneix als actes del Festival SCAN d’enguany amb una mostra de fotografies de JR Fontana. S’exposa una col·lecció d’edificis en procés de rehabilitació, amb la façana recoberta amb lones. Malgrat que les fotos s’han pres en onze països diferents, en totes s’ha fet servir un mateix tipus de lona de color blanc.

La Dra. Elena Taverna, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

La Dra. Elena Taverna Llauradó, llicenciada en Medicina i Cirurgia, Especialista en Medicina Familiar i Comunitària per la Universitat Rovira i Virgili, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Diagnòstic precoç del càncer de mama

RADIODIAGNÒSTIC
Gras Canals, Francisca

Llegir més

El càncer de mama és el tumor més maligne en la dona, la seva incidència augmenta un 2,4% cada any. Una de cada 8 dones tindrà càncer al llarg de la seva vida, però en els últims anys ha disminuït considerablement la seva mortalitat.

El color groc de la pell del nadó

PEDIATRIA
Gleser Grimberg, Carlos

Llegir més

Cap al segon dia de vida del teu fill has notat, que del rosat intens de la seva cara ara el color s’ha tornat més pàl·lid i amb un tint groc, a més, la teva llevadora o la infermera, li han aplicat una mena de llanterna en diverses parts del cos, que els diu alguna cosa sobre el seu color.

Què és la grip?

MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA
Taverna Llauradó, Elena

Llegir més

La Grip és una malaltia causada per virus, contagiosa i que apareix en epidèmies a l’hivern. Es caracteritza per febre alta, mal de cap, mal de gola, dolors musculars i articulars, cansament i malestar general.

Activitats

Noves xerrades sobre Medicina de l’Esport

Dintre del programa de Xerrades sobre Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, durant el darrer trimestre de 2014 estan previstes dues xerrades que tindran lloc a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona:

No et lesionis

Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions esportives en el tennis i el pàdel.
Divendres, 24 Octubre 2014 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Esparza Pagán, Miguel Ángel | CIRURGIA ORTOPÈDICA I TRAUMATOLOGIA
Calero Muñoz, Elena | MEDICINA FÍSICA I REHABILITACIÓ

Pendents del cor

La salut cardiovascular del tennista. Bondats i perills de la pràctica esportiva.
Divendres, 21 Novembre 2014 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Mercé Klein, Jordi | CARDIOLOGIA
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue