logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Septiembre 2014

Aquest és el número 31 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Dr. Gleser i la Dra. Amoroso, especialistes en Pediatria, s’incorporan a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

El Dr. Carlos Gleser, llicenciat en Medicina per la Facultat de Medicina de la UNBA (Universitat de Buenos Aires) i especialista en Pediatria, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova juntament amb la Dra. Cristina Amoroso, llicenciada en Medicina també per la Facultat de Medicina de la UNBA i especialita en Pediatria.

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora de nou amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Llegir més

Per segon any consecutiu, el proper dissabte 20 de setembre el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de donació de sang de Tarragona, un esdeveniment organitzat pel Banc de Sang i Teixits.

El Centre Mèdic Rambla Nova celebra el tercer aniversari

Llegir més

Aquest mes de setembre el Centre Mèdic Rambla Nova celebra el seu tercer any d’activitat. En aquests primers anys de servei, el centre ha mantingut un creixement progessiu en el nombre de pacients (actualment 32.800), en l’abast del quadre d’especialitats i en l’oferta de procediments diagnòstics i/o terapèutics.

Èxit de participació en el Circuit Juvenil CMRN 2014 de Tennis

Llegir més

El Circuit Juvenil que organitza cada any el Club Tennis Tarragona, inclòs en el circuit de la Federació Catalana de Tennis, ha comptat enguany amb més de 240 jugadors i jugadores d’arreu de Catalunya, entre nois i noies de 8 a 18 anys.

El Dr. Benito participa al 5th World Congress of the IFNHOS celebrat a Nova York

Llegir més

El Dr. José J. Benito va participar com a ponent 5th World Congress of the IFNHOS, reunió anual dels AHNS i Centenari del servei de Cap i Coll del Centre de Càncer Memorial Sloan Kettering, celebrat a Nova York el 26-30 de juliol de 2014.

Articles

Alzheimer, la demència neurodegenerativa més freqüent

NEUROLOGIA
Ustrell Roig, Xavier

Llegir més

La malaltia d’Alzheimer és la demència neurodegenerativa més freqüent en el nostre entorn i es caracteritza per un deteriorament progressiu i insidiós de les funcions cognitives (memòria, orientació, habilitats…) i de la conducta.

Sufocacions durant la menopausa

OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio
Mazzanti Mignaqui, Ignacio
Gou Salcedo, María

Llegir més

Un terç de les dones experimenten sufocacions fins deu anys després de la menopausa. Les sufocacions són un dels efectes secundaris més desagradables de la menopausa

Diagnòstic de l'insomni. La polisomnografia nocturna

NEUROFISIOLOGIA CLÍNICA
Pascual Rubio, Vicenç

Llegir més

L’insomni és la dificultat d’iniciar o mantenir el son. També pot consistir a despertar-se massa aviat o en tenir sensació d’haver descansat poc durant la nit.

La lactància materna. Un nou-antic concepte, la criança natural, basada en l'afecció

PEDIATRIA
Amoroso Autuori, Cristina

Llegir més

Has tingut un nen. És un bon moment per reflexionar sobre com vols que prengui contacte amb el món. Segur que ja ho has estat somiant, un món millor des que el teu petit treu el cap a ell, per a ell i per ell.

Activitats

Consulta gratuïta sobre l’Alzheimer

Des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova, volem sumar-nos a la iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut per a donar a conèixer la malaltia, i oferim una nova jornada de “consultes obertes” gratuïtes el dia 26 de setembre, adreçada a totes aquelles persones que vulguin aclarir dubtes sobre la malaltia, o inclús realitzar un test cognitiu de cribratge.

Per a sol·licitar una consulta gratuïta sobre l’Alzheimer només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon omplenant el formulari que trobareu en aquest link.

Noves xerrades sobre Medicina de l’Esport

Dintre del programa de Xerrades sobre Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, durant el darrer trimestre de 2014 estan previstes dues xerrades que tindran lloc a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona:

No et lesionis

Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions esportives en el tennis i el pàdel.
Divendres, 17 Octubre 2014 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Esparza Pagán, Miguel Ángel | CIRURGIA ORTOPÈDICA I TRAUMATOLOGIA
Calero Muñoz, Elena | MEDICINA FÍSICA I REHABILITACIÓ

Pendents del cor

La salut cardiovascular del tennista. Bondats i perills de la pràctica esportiva.
Divendres, 21 Novembre 2014 - 19:30
Hernández Guerrero, Carles | MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Mercé Klein, Jordi | CARDIOLOGIA
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue