logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Abril 2014

Aquest és el número 28 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Revisió gratuïta de problemes de la veu

Llegir més

Coincidint amb el Dia Mundial de la Veu, els especialistes d’Otorinolaringologia i de Logopèdia del Centre Mèdic Rambla Nova han organitzat una campanya de revisions gratuïtes de problemes de la veu, que finalitza el proper dia 15 de maig.

Articles

Pedres a la vesicula biliar

CIRURGIA GENERAL I DE L'APARELL DIGESTIU
Olona Casas, Carles
Vadillo Bargalló, Jordi

Llegir més

Què són les pedres a la vesícula, o colelitiasi? La litiasi biliar és la formació de càlculs (pedres) a la vesícula biliar. Es parla de “fang” biliar quan es tracta de càlculs menors de 2 mm de diàmetre.

Dolor facial

CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL
Forteza González, Gabriel

Llegir més

Alguna vegada ha sentit dolor, sensibilitat o rigidesa, als matins o al despertar-se, en els músculs de la cara? Mal de cap o migranya localitzada a les temples? Possiblement, vostè pateix el “Síndrome de Dolor Miofascial masticatori” (SDMFM).

Alçar la veu no et dóna la raó

Unitat d'Audiologia
Benito González, José Javier
Rion Segarra, Olga
Xirinacs Díaz, Sergi
Avilés Jurado, Xavier

Llegir més

La veu és el suport de la parla, que al seu torn ho és del llenguatge. I el llenguatge no només constitueix l’instrument de la comunicació sinó també del pensament. Amb la veu ens relacionem, expressem les nostres idees i manifestem els nostres sentiments.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue