logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Febrero 2014

Aquest és el número 26 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Conveni de col·laboració continuada amb la Creu Roja

Llegir més

Després de tancar la segona campanya de recollida de joguines, el Centre Mèdic Rambla Nova i la Delegació de Tarragona de la Creu Roja han signat un acord de col·laboració continuada per a l’entrada de nous socis i la recollida de fons.

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

Llegir més

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra enguany el dia 14 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son.

Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular

Llegir més

El proper dia 14 de març es commemora, com cada any, el Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular, i el Centre Mèdic Rambla Nova, a través de l’àrea de Medicina Familiar i Comunitària, us torna a oferir una revisió mèdica gratuïta.

Articles

El trastorn de conducta del son REM

Unitat del Son
Pascual Rubio, Vicenç

Llegir més

El son REM és la fase del son en la qual hi ha una relaxació màxima dels músculs del cos, que s’acompanya de moviments ràpids dels ulls i de l’aparició dels somnis. És una fase molt important pel cervell perquè s’hi estableixen fenòmens fisiològics essencials, com per exemple la memòria.

Varius en l'embaràs

Unitat de Flebologia
Segura Ollé, Joan

Llegir més

No hi ha dubte que el factor hereditari és el principal factor de risc per presentar insuficiència venosa i varices. De tota manera, la gestació contribueix a l’aparició i l’empitjorament en molts casos.

¿Escapaments d'orina?

Unitat d'Urologia Integral
Egea Alfonzo, Alejandro

Llegir més

La incontinència d’orina és un problema molt freqüent en la població, sobretot femenina, de la qual només consulta el metge el 50 % (principalment per vergonya), i això vol dir que segurament el percentatge d’aquesta patologia és superior al que dicten les estadístiques.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue