logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Enero 2014

Aquest és el número 25 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Centre Mèdic Rambla Nova assoleix els 25.000 pacients

Llegir més

El passat mes de desembre es va registrar al Centre Mèdic Rambla Nova el pacient número 25.000, una fita que consolida el paper del centre com a referent dintre de l’oferta sanitària del territori i que premia el treball i l’esforç invertits des que va iniciar la seva activitat.

Articles

Cirurgia menor ambulatòria al Centre Mèdic Rambla Nova

Unitat d'Endoscòpia Digestiva
Unitat de Cirurgia Refractiva Làser
Unitat de Flebologia
Unitat d'Urologia Integral

Llegir més

La cirurgia ambulatòria és, en poques paraules, aquella cirurgia que no requereix ingrés hospitalari, i per tant permet la recuperació del pacient al seu domicili. Es tracta d’una modalitat assistencial adreçada a una demanda determinada de serveis de salut.

Què són els omega 3?

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Els omega 3 són àcids grassos que s’obtenen forçosament de la dieta i tenen un efecte preventiu davant les malalties cardiovasculars. Els omega 3 enriqueixen la llet, els formatges i tota mena d’aliments.

I després de Nadal, què mengem?

Unitat de Nutrició i Dietètica
Sabench Pereferrer, Fàtima

Llegir més

Després de les festes de Nadal, els bons propòsits es multipliquen per començar a fer règim, apuntar-se a un gimnàs o deixar de fumar. De vegades aquests propòsits es queden en això, en propòsits. El que sí que podem canviar és la nostra manera d’alimentar-nos com a punt de partida d’un canvi d’hàbits més general.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue