logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Diciembre 2013

Aquest és el número 24 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Encara esteu a temps de portar la vostra joguina

Llegir més

Com ja sabeu, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines. Si encara no heu aportat la vostra joguina, us agradarà saber que teniu temps fins el dia 31.

Articles

Grip o refredat, quina és la diferència?

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La tardor i l’hivern són èpoques de l’any en les que és fàcil patir constipats o agafar la grip. Les dues són malalties infeccioses causades per virus que poden tenir alguns símptomes comuns però que hem d’aprendre a diferenciar tant pel tractament, com per les possibles complicacions i sobretot per la manera de prevenir-les.

Disfàgia i aspiració: Quan empassar pot arribar a resultar perillós

OTORINOLARINGOLOGIA
Benito González, José Javier
Avilés Jurado, Xavier

Llegir més

La disfàgia és la sensació subjectiva de dificultat perquè l'aliment passi des de la boca a l'estómac. És un símptoma altament prevalent, les causes abasten un ampli ventall de possibilitats i condicions patològiques.

Eylea, una nova esperança per a la DMAE, novetat a Tarragona

Unitat de Retina
Martín Avià, Jordi

Llegir més

La Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE) és una malaltia que produeix una lesió a la màcula, la zona de la retina encarregada de la visió central. Aquesta lesió es tradueix en una impossibilitat de llegir, veure la televisió o veure les cares dels nostres interlocutors.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue