logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Noviembre 2013

Aquest és el número 23 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Per Nadal, cap nen sense joguines

Llegir més

El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Si s’han portat bé, el pare Noel o els Reis se’n recordaran d’ells, però no sempre és així: a alguns nens no els arriba cap regal. Les desigualtats socials i econòmiques fan que alguns nens tinguin un Nadal sense joguines, un Nadal trist.

La web del Centre Mèdic Rambla Nova aconsegueix el segell HONcode


Llegir més

Després d’una revisió exhaustiva dels continguts de la web del Centre Mèdic Rambla Nova, la Fundació Health On the Net (amb base a Ginebra, Suïssa) ha considerat que aquests són conformes amb els principis del Codi de Conducta HONcode, i per aquest motiu ha emès el corresponent certificat HONcode.

Articles

Avenços en el diagnòstic, control i tractament de la diabetis

ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ
Megía Colet, Anna
Vendrell Ortega, Joan Josep

Llegir més

La diabetis és una malaltia heterogènia que es caracteritza per un augment dels nivells de glucosa en sang causada per un defecte en l’acció i/o secreció d’insulina. Els dos tipus de diabetis més freqüents són la diabetis mellitus tipus 1 (DM1) i la diabetis mellitus tipus 2 (DM2).

Les palpitacions o extrasístoles

CARDIOLOGIA
Mercé Klein, Jordi

Llegir més

Les molèsties ocasionades per les extrasístoles són un motiu de consulta freqüent als cardiòlegs. Les extrasístoles són un tipus d’arítmia en què el batec del cor s’avança a la seqüència esperada, en originar-se fora dels teixits normalment encarregats de generar l’impuls cardíac.

Dia Mundial de la MPOC

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La MPOC, o malaltia pulmonar obstructiva crònica, és una malaltia de la que formen part la bronquitis crònica, l’emfisema i diferents graus d’obstrucció del flux d’aire als pulmons. Molts malalts afectats per algun tipus de MPOC no en són conscients i encara no s’han diagnosticat correctament.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L’obesitat infantil

La importància de l’alimentació en l’etapa de creixement
Dimecres, 4 de desembre de 2013 - 19.30 h
Feliu Rovira, Albert | Endocrinologia Pediàtrica
Sabench Pereferrer, Fàtima | Unitat de Nutrició i Dietètica

Llegir més


Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue