logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Octubre 2013

Aquest és el número 22 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Centre Mèdic Rambla Nova en la campanya "Junts per Tarragona"


Llegir més

El Banc de Sabadell ha inclòs el Dr. Carles Hernández, especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport, i la Dra. Teresa M. Argemí, especialista en Medicina Interna i coordinadora mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova, en la seva campanya “Junts per Tarragona”.

Balanç positiu de la campanya de revisions oftalmològiques


Llegir més

Durant el mes d’octubre s’han realitzat al nostre centre revisions gratuïtes de la vista en commemoració del Dia Mundial de la Visió 2013 (WSD, World Sight Day), amb un resultat força esclaridor.

El Dr. Xavier Avilés, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito


Llegir més

El Dr. Xavier Avilés Jurado, llicenciat en Medicina i Cirurgia, Especialista en Otorinolaringologia i Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova, formant equip amb el Dr. José Javier Benito González, que ha estat a càrrec d’aquesta especialitat des de l’obertura del centre.

Articles

Cigarretes electròniques

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

El tabac segueix sent una de les preocupacions de la medicina actual, no sols pels problemes respiratoris que provoca sinó per ser la primera causa del càncer de pulmó. Sembla que progressivament s’intenta trobar solucions alternatives per deixar de fumar, d’aquí que en els darrers anys s’ha donat pas a la comercialització de les cigarretes electròniques sense tenir en conte la seguretat d’aquests aparells. Però, és una bona solució?

Necrosi dels maxil·lars per bifosfonats

CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL
Forteza González, Gabriel

Llegir més

L’osteonecrosi maxil·lar per bifosfonats (ONMBF) és un quadre que es presenta en pacients que han rebut tractament perllongat amb fàrmacs pertanyents a aquest grup químic. Històricament, el treball en la indústria dels llumins o mistos va provocar un quadre similar, a finals del segle XIX i principis del XX entre els obrers d’aquesta indústria, mortal en molts dels casos.

Colostomia

CIRURGIA GENERAL I DE L'APARELL DIGESTIU
Olona Casas, Carles
Vadillo Bargalló, Jordi

Llegir més

Què és una colostomia? Una colostomia és una apertura creada quirúrgicament a l’intestí gros (colon) a travès de la paret abdominal. La part de l’intestí que sobresurt de l’abdomen es coneix com “estoma”. Si s’aboca l’intestí prim s’anomena “ileostomia”. L’estoma no està cobert de pell, sino de mucosa, aquesta mucosa no té terminacions nervioses i per tant no causa dolor.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L’Alzheimer i altres demències

La malaltia del segle XXI
Dimecres, 6 de novembre de 2013 - 19.30 h
Pino Roca, Maria | NEUROPSICOLOGIA
Ustrell Roig, Xavier | NEUROLOGIA

Llegir més


Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue