logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Septiembre 2013

Aquest és el número 21 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona


Marató de Donació de Sang

Llegir més

El passat dissabte 14 de setembre es dugué a terme la 9à Marató de Donació de Sang de Tarragona en el marc de les festes de Santa Tecla. Enguany, per primera vegada, es realitzà al Teatre Tarragona en un ambient festiu, on els ciutadans de Tarragona van demostrar una vegada més el seu compromís solidari amb aquesta iniciativa organitzada pel Banc de Sang i Teixits, reconeguda com un referent a nivell europeu.

El Dr. Pau Clavel Laria, especialista en Neurocirurgia, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

NEUROCIRURGIA
Clavel Laria, Pau

Dr. Clavel

Llegir més

El Dr. Pau Clavel Laria, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va fer l’especialitat de Neurocirurgia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Al principi va començar treballant en la cirurgia dels aneurismes i dels tumors cerebrals.

El Dr. Carles Hernández, participa al Fòrum Internacional de Futbol a Angola

MEDICINA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA I L'ESPORT
Hernández Guerrero, Carles

Fòrum Futbol

Llegir més

El passat mes d'agost, el Dr. Carles Hernández, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, va assistir invitat per l'Academia de Futebol de Angola AFA, al Fòrum Internacional de Futbol que aquest país organitzava a la capital, Luanda.

Centre Mèdic Rambla Nova celebra el segon aniversari


Segon aniversari

Llegir més

El passat dijous 12 de setembre va fer dos anys que el Centre Mèdic Rambla Nova va obrir les portes. Amb aquest motiu, com l’any passat, es va celebrar un sopar al Mas Rosselló per celebrar l’aniversari. A més dels membres de l’equip mèdic i del personal del centre, hi van assistir representants de les companyies asseguradores i del col·legi de metges.

Articles

Sinus pilonidal

CIRURGIA GENERAL I DE L'APARELL DIGESTIU
Olona Casas, Carles

Sinus Pilonidal

Llegir més

El sinus pilonidal és un quist localitzat al solc intergluti a la zona sacra que es caracteritza per la presència d’un orifici del que surten un o varis trajectes que poden desenvocar en altres orificis als teixits que rodegen la zona, constituint el que es coneix per fístula sacrocoxígea.

El nen amb sobrepès a la escola: molt més que un problema de salut

Endocrinologia Pediàtrica
Feliu Rovira, Albert

Sobrepès a l'escola

Llegir més

Prenent com a referència el recent estudi ALADINO i els estàndards de la OMS, un 18.3% de nens són ja obesos (quasi 1 de cada 5) i un 26.2% (més d’un de cada 4) tenen sobrepès. Ens em acostumat a veure com a normals, els nens que abans anomenàvem “gordets”. La realitat però, és que no arribem ni a intuir els problemes reals que tenen aquests nens.

Sistema vestibular

NEUROFISIOLOGIA CLÍNICA
Pascual Rubio, Vicenç

Sistema Vestibular

Llegir més

El sistema vestibular és l’encarregat de mantenir l’orientació espacial i generar els reflexes que estabilitzen la visió i l’equilibri del cos humà. Això ho aconsegueix transformant les forces d’acceleració cefàlica i gravetat en senyals bioelèctriques. Aquestes senyals es transmeten tant als centres motors per permetre l’estabilitat ocular i posicional, com al còrtex cerebral per permetre l’orientació espacial.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L'embaràs i el part

La reproducció assistida i el diagnòstic prenatal
Dimecres, 16 d'octubre de 2013 - 19.30 h
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica
Gou Salcedo, María | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Senosiain Echarte, Raquel | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue