logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Agosto 2013

Aquest és el número 20 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Dia Mundial de la Visió 2013: Fes-te’n una revisió ocular gratuïta

OFTALMOLOGIA

Dia Mundial de la Visió 2013

Llegir més

El Dia Mundial de la Visió (World Sight Day) és un dia anual de sensibilització, celebrat el segon dijous del mes d'octubre, per enfocar l'atenció mundial en la ceguesa i la discapacitat visual.

Inclòs en el calendari oficial de l'Organització Mundial de la Salut, el Dia Mundial de la Visió és coordinat per l’Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguesa (IAPB) en el marc de la iniciativa global VISIÓ 2020 per a l'eliminació de la ceguesa evitable, un programa conjunt d’ambdues institucions.

Circuit Juvenil CMRN 2013

Circuit Juvenil CMRN 2013

Llegir més

Èxit de participació en el Circuit Juvenil CMRN 2013 de Tennis. El Circuit Juvenil que organitza cada any el Club Tennis Tarragona, inclòs en el circuit de la Federació Catalana de Tennis, ha assolit enguany un rècord de participació amb 288 inscrits, entre nois i noies de 8 a 18 anys.

Articles

L'Hepatitis

APARELL DIGESTIU
Mallafrè Cagigao, Pere Pau

Dia Mundial contra la Hepatitis

Llegir més

El 28 de juliol de cada any, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i les organitzacions relacionades al tema commemoren el Dia Mundial contra l’Hepatitis, per tal de cridar l’atenció, la sensibilització i la comprensió de l’hepatitis viral i les malalties que provoca.

Son i adolescència

Unitat del Son
Pascual Rubio, Vicenç

Son i adolescència

Llegir més

En l’adolescència canvien les característiques del son: disminueixen les hores de son i apareix un endarreriment de la fase de son-vigília.

La disminució de les horesde son s’atribueix a un augment de la pressió psicosocial, amb factors com: l’ augment de l’autonomia personal, els problemes psicològics intra i interpersonals, la major demanda acadèmica, etc… Però també hi intervenen fenòmens físics, com els canvis de la secreció hormonal, com la melatonina, i una variació en la regulació del cicle son-vigília.

Risc neurològic en nadons

Neurologia Pediàtrica
Mas Salguero, María José

Risc neurològic en nadons

Llegir més

El concepte de nounat de risc neurològic s’aplica als nens que han viscut certes circumstàncies que augmenten la probabilitat que aparegui un problema de neurodesenvolupament en els primers anys de vida. Aquests factors de risc poden donar-se durant la gestació, en el part o en els primers dies de vida i poden afectar de manera transitòria o definitiva, a la cognició, la motricitat o el comportament o al desenvolupament en la seva globalitat.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L'embaràs i el part

La reproducció assistida i el diagnòstic prenatal
Dimecres, 1 Octubre 2013 - 19:30
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica
Gou Salcedo, María | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Senosiain Echarte, Raquel | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue