logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Junio 2013

Aquest és el número 18 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Nou conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol

Unitat de Medicina de l'Esport
15.06.2013

Nou conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol

Llegir més

El conveni de col·laboració signat entre la Federació Catalana de Futbol i el Centre Mèdic Rambla Nova posarà a l’abast de les entitats i esportistes federats els paràmetres i les eines necessàries per a poder sotmetre’s i acreditar les corresponents revisions mèdiques prèvies a l’obtenció o renovació de les corresponents llicències federatives.

Diagnòstic avançat amb proves biogenètiques

ANÀLISIS CLÍNIQUES
15.06.2013

Diagnòstic avançat amb proves biogenètiques

Llegir més

Des de l’inici de la seva activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova va signar un acord amb Labco Quality Diagnostics per a la realització d’anàlisis clíniques a partir de les extraccions fetes al propi centre. La darrera incorporació a l’oferta assistencial de CMRN són les proves biogenètiques.

Articles

Les revisions mèdicoesportives

Unitat de Medicina de l'Esport
Hernández Guerrero, Carles

Les revisions mèdicoesportives

Llegir més

Les revisions mèdicoesportives constitueixen una eina fonamental per a poder objectivar l’aptitud de qualsevol persona que vulgui practicar esport.

Aprèn a aprimar-te sense perdre la salut

Unitat de Nutrició i Dietètica
Guillén Rey, Núria

Aprèn a aprimar-te sense perdre la salut

Llegir més

Un dels propòsits de moltes persones abans de l’estiu és aprimar-se. La clau per a aprimar-se resideix en no renunciar al plaer dels plats lleugers i gustosos i que la dieta es pugui compaginar amb el dia a dia amb la resta de la família i els amics.

Tecnologia biogenètica per una medicina personalitzada

ANÀLISIS CLÍNIQUES
Carrera Martínez, Marta

Tecnologia biogenètica per una medicina personalitzada

Llegir més

La Medicina Personalitzada consisteix en l’atenció individualitzada de cada pacient, tant en la salut com en la malaltia, i en base al coneixement del seu genoma.

Activitats

Circuit Juvenil de Tennis

En virtut de l’acord signat amb el Club de Tennis Tarragona, aquest any el Centre Mèdic Rambla Nova patrocinarà el Circuit Juvenil d’Estiu, que es celebra entre els dies 30 de juliol i 5 d’agost de 2013.

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L'embaràs i el part

La reproducció assistida i el diagnòstic prenatal
Dimecres, 1 Octubre 2013 - 19:30
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica
Gou Salcedo, María | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Senosiain Echarte, Raquel | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue