logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Febrero 2013

Aquest és el catorzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dimecres, 20 Febrer 2013
14 de març, Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular

El proper dia 14 de març es commemora, com cada any, el Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular, i el Centre Mèdic Rambla Nova, a través de l'àrea de Medicina Familiar i Comunitària, us torna a oferir una revisió mèdica gratuïta per a mesurar el vostre risc cardiovascular durant tot el mes de març. És una revisió que compta amb la col·laboració de General Lab i està destinada a persones d’entre 40 i 65 anys. Si hi esteu interessats, si us plau empleneu aquest formulari.

Creences i mites de la malaltia d'Alzheimer

Llegir més

La demència i els problemes de memòria, són conseqüència normal de l'envelliment? Quin és el tipus de demència més habitual? Hi ha tractament?
Aquestes preguntes les trobareu contestades en aquest breu article. Si teniu més preguntes relacionades amb l'Alzheimer o altres demències, aquest mes us oferim la vídeo-consulta sobre l'Alzheimer, que us permet enviar les vostres preguntes fins el 15 de març.

IOL VIP. Esperança en la DMAE

Llegir més

La Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE) és una malaltia que produeix una lesió a la màcula, la zona de la retina encarregada de la visió central. Aquesta lesió es tradueix en una impossibilitat de llegir, veure la televisió o veure les cares dels nostres interlocutors.
IOL Vip és una evolució de les ajudes de baixa visió per a aprofitar al màxim el potencial visual restant de l'ull.

Menjar bé i el rendiment escolar

Llegir més

Els nostres fills necessiten una alimentació adequada i equilibrada per créixer sans en tots els aspectes. Està demostrat que en infants que han patit una desnutrició crònica, el coeficient intel·lectual es veu clarament afectat.
L’esmorzar és un dels àpats més importants i representa l’àpat que posa en marxa al nen/a i contribueix a repartir l’energia al llarg del dia...

Revisió mèdica gratuïta del risc cardiovascular

Coincidint amb el Dia Europeu per la Prevenció del Risc Cardiovascular, el Centre Mèdic Rambla Nova, a través de l'àrea de Medicina Familiar i Comunitària, us torna a oferir una revisió mèdica gratuïta per a mesurar el vostre risc cardiovascular durant tot el mes de març. És una revisió compta amb la col·laboració de General Lab i està destinada a persones d’entre 40 i 65 anys. Si hi esteu interessats, si us plau empleneu aquest formulari.

Llegir més

Vídeo-consulta sobre la malaltia d'Alzheimer

Aquest mes posem a la vostra disposició la Vídeo-consulta sobre la malaltia d'Alzheimer, a través de la qual heu pogut exposar els vostres dubtes i inquietuds sobre l'abordadge d'aquesta i altres demències. Podeu enviar les vostres preguntes a la Maria Pino, especialista en Neuropsicologia, fins el proper dia 15 de març.

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Factors de risc i complicacions. Tractament mèdic i quirúrgic
Les varius

Les venes varicoses són venes del sistema venós superficial que s'han dilatat i s'han tornat tortuoses. El 15% de la població té varius, i una tercera part d'aquests pateix molèsties importants.

Com que la seva evolució natural és créixer, per l'obstrucció progressiva de les venes, el risc de què apareguin complicacions també augmenta amb el temps: aparició de pigmentacions, fibrosis, aprimament progressiu i fins i tot ulceració de la cama. La tromboflevitis superficial (inflamació de la vena) també pot acabar afectant les venes més profundes, i podria desembocar en una embòlia pulmonar.

El tractament quirúrgic tradicional ha estat l'extirpació total de les venes safenes i totes les seves branques (les venes principals del sistema venós superficial). L’ecografia Doppler ha permès que avui dia es puguin tractar les varius d’una manera més selectiva, menys agressiva i molt més còmoda per al pacient, generalment de forma ambulatòria.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé emplenant el següent formulari.

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue