logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Test genètic de risc de patir DMAE

La DMAE (Degeneració Macular Associada a l'Edat) és una malaltia invalidant que afecta principalment a persones de més de 50 anys.

Aproximadament un 70% de la predisposició a patir DMAE és deguda a la informació genètica. La seva anàlisi permet predir de forma fiable la probabilitat que té una persona de desenvolupar la malaltia.

Recentment s'ha desenvolupat un test genètic que està a disposició d'alguns Oftalmòlegs Especialistes en Retina, i ja és accessible a la nostra consulta de Retina. Aquest test només precisa d'una mostra de saliva, evitant riscos i molèsties per al pacient.

El coneixement precoç d'un major risc de patir DMAE ens permet augmentar la freqüència dels exàmens oftalmològics i controlar la resta de factors de risc, de manera que el pacient podrà beneficiar-se dels tractaments farmacològics que actualment existeixen, i així endarrerir l'aparició i conseqüències de la DMAE.

Recordeu-vos de fer servir el test de la reixeta d'Amsler (el trobareu fent clic aquí) si teniu la sospita de poder patir la malaltia.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue