logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Monitorització intra-operatòria

La Monitorització intra-operatòria és una tècnica que permet salvaguardar les estructures nervioses en risc de lesionar-se durant l’acte quirúrgic. Així, es redueix la incidència de lesió del sistema neuromuscular en determinades cirurgies.

L’objectiu principal de la Monitorització intra-operatòria és permetre a temps real la detecció de qualsevol disminució de la funció del sistema neurofisiològic. Aquesta detecció permet alertar al cirurgià a temps perquè modifiqui l’acte quirúrgic. També s’utilitza per a detectar teixit nerviós inclòs dins de teixit tumoral i així permetre l’extracció d’aquest últim, preservant l’estructura nerviosa.

La pèrdua funcional de part del sistema neuromuscular implica un gran sofriment pel pacient i un impacte econòmic per a la societat molt important. La prevenció sempre és més desitjable que qualsevol tractament subseqüent i per això la Monitorització intra-operatòria ha esdevingut una gran aportació per a les intervencions quirúrgiques amb risc de lesió del sistema neuromuscular.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue