logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Mamografia digital

La mamografia és el procediment diagnòstic per a l’estudi de la patologia de la mama, amb raigs X de baixa intensitat, especialment per a la detecció precoç del Càncer de Mama. En dones joves o embarassades, la major densitat del teixit mamari fa que aquest procediment no sigui el més indicat.

L'exploració es fa amb dues projeccions en cada mama, una superior (cràneo-caudal) i una lateral (o oblíqua).

Els mitjans digitals actuals permeten un resultat més acurat en menys temps, amb tots els avantatges del procés digital de la imatge, que permet augmentar el contrast en les zones d'interès.

Hi ha dos tipus de mamografia en funció del seu objectiu:
• La mamografia preventiva o de screening, que busca el diagnòstic precoç de càncer de mama.
• La mamografia diagnòstica, que té l'objectiu d'aclarir una sospita que parteix de la mamografia preventiva o de símptomes o indicis previs, sovint detectats en l'auto-exploració de la pacient. Els símptomes poden ser canvis sobtats en la forma (bonys o canvis en la simetria), canvis en la pell, dolor o secrecions.

Si us han fet mamografies amb anterioritat, és important que les ensenyeu a l'especialista, ja que un dels criteris diagnòstics més aclaridors són precisament els canvis entre una i altra exploració.

Quan les imatges radiològiques no resulten suficientment aclaridores, cal realitzar en alguns casos una anàlisi anatomo-patològica per a confirmar o descartar la presència d’un tumor maligne. La Punció Aspirativa amb Agulla Fina (PAAF) ecoguiada es realitza amb agulles de calibre molt fi, i gairebé mai es requereix administrar anestèsia local.

Procediment inclòs en el protocol de revisió de la Unitat de Revisions Mèdiques.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue