logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Holter electrocardiogràfic

El Holter electrocardiogràfic (o Holter ECG) és una prova que serveix per a registrar de forma continua, normalment durant 24 hores, l’electrocardiograma del pacient. Això s’aconsegueix per mitjà d’una petita gravadora digital connectada al tòrax a través d’uns elèctrodes que recullen els impulsos elèctrics del cor. La informació recollida per l’aparell es descarrega desprès a un programa informàtic, des d’on es recupera, es processa i s’analitza.

Es realitza en persones que pateixen arrítmies cardíaques (alteracions del ritme) o en qui es sospita l’existència d’aquestes alteracions. És una prova de gran utilitat en l’estudi de les palpitacions (percepció anormal del propi batec cardíac) i de les pèrdues de coneixement o síncopes.

Com es realitza?

Holter ECGDesprés de preparar la pell de la part anterior del tòrax, es col·loquen els elèctrodes que van connectats a la gravadora o Holter. En alguns homes pot ser necessari el rasurat d’alguna regió de la pell del pit, per a obtenir un registre de màxima qualitat. Sovint utilitzem una malla elàstica que permet una millor fixació d’elèctrodes i cables.

És recomanable que el pacient faci una vida normal mentre porta el Holter, per a poder determinar si alguna de les seves activitats quotidianes li ocasionen trastorns del ritme cardíac. El personal que us col·loqui el Holter us indicarà quan heu de tornar per a la vostra retirada i lectura, normalment a les 24 hores de la col·locació.

Quina preparació requereix?

No és necessària cap preparació especial. El personal sanitari prepararà la pell del tòrax per a obtenir un bon registre i una bona fixació dels elèctrodes.

Quins riscos té?

Cap. Algunes persones presenten petites irritacions temporals a la pell, pel contacte dels elèctrodes.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue