logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Endodòncia

L'endodòncia és un procediment que consisteix a treure el nervi de la peça dentària i netejar meticulosament el conducte on s'allotja. És un procediment que es fa sota anestèsia local, és indolor i permet reconstruir i conservar peces dentàries que, d'una altra manera, caldria extreure. Així, les peces podran continuar complint les seves funcions de masticació i estètica. Es duu a terme amb la introducció al conducte del nervi d'una sèrie de llimes, de mida cada cop més gran, i així, després d'extreure el nervi, es neteja la paret del canal de possibles restes d'infecció que hi queden adherides. Posteriorment, s'emplena el conducte amb materials especials, que el segellen completament, la qual cosa dóna solidesa estructural a l'arrel i evita la possible contaminació de l'os a través del conducte. Durant tot el procés, es fan radiografies per determinar amb exactitud la longitud de l'arrel i eliminar completament tot el nervi i les restes d'infecció.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue