logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Electrocardiograma

Registre de l'activitat elèctrica del cor, paràmetre bàsic per a la detecció d'alteracions en el ritme i la funció cardíaca. Aquesta activitat elèctrica és generada pel miocardi durant el cicle cardíac, i es llegeix a través d'elèctrodes adherits a la pell.

Amb l'electrocardiograma es poden diagnosticar arrítmies, malalties coronàries, patologies del miocardi o de les vàlvules cardíaques, entre altres. La fibril·lació és un tipus d'arrítmia molt important per la seva freqüència i les seves possibles complicacions (ictus, insuficiència cardíaca). En una tercera part de les persones afectades cursa de forma totalment asimptomàtica, i per tant el pacient està exposat a les seves complicacions sense ser-ne conscient.

L’electrocardiograma permet també detectar alteracions elèctriques del cor que tenen com a principal manifestació la mort sobtada. Són persones que estan totalment asimptomàtiques fins que pateixen aquesta complicació.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue