logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Ecografia ginecològica

Estudi ultrasònic de l’estat dels diferents components d’aparell reproductor femení, per via externa o endovaginal, normalment amb sistema Doppler.

L'ecografia és una tècnica de diagnòstic per la imatge fonamentada en la visualització d'estructures del cos per mitjà de l'enregistrament de les ones rebudes per reflexió de les ones ultrasòniques dirigides cap a l'interior dels teixits. El mètode permet diferenciar el component líquid, sòlid o mixt d'una massa i, d'aquesta manera, coneixent prèviament el patró ecogràfic de cada òrgan, hom pot distingir les variacions patològiques de l'òrgan estudiat. Constitueix una prova diagnòstica àmpliament usada en les afeccions del fetge, vies biliars, pàncrees, ronyons, bufeta urinària, úter i annexos, pròstata, testicles, cor, aparell locomotor, mames, tiroide, etc. A part de la modalitat convencional o externa, modernament s'han generalitzat tècniques ecogràfiques endocavitàries: endovaginal, endorectal, endoscòpia digestiva, intraoperatòria i, fins i tot, intravascular.

L'Ecografia Doppler, o Eco-Doppler, és una tècnica d'imatge per ultra-sons basada en la utilització de l'efecte Doppler, que permet obtenir informació fisiològica en detectar i analitzar les característiques del flux sanguini en els vasos i en els teixits (velocitat del flux i, indirectament, volum circulant). També permet observar les estructures vasculars.

Quan es tracta de revisions ginecològiques rutinàries o complementàries a la visita amb el ginecòleg, es tracta d'ecografies convencionals (bidimensionals amb Doppler color). Si s'observen malformacions uterines, o bé quists o tumoracions als ovaris, es pot fer un diagnòstic més acurat amb l'ajuda de l'ecografia 3D/4D. L'aportació de la tercera dimensió i del mètode Doppler és fonamental a l'hora d'observar la vascularització de tumors malignes en úter i ovari.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue