logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Audiometria

L'audiometria és un procediment diagnòstic que ens permet mesurar la capacitat que té l'oïda de percebre les vibracions de diverses bandes de l'espectre audible. Serveix per a determinar la quantitat de pèrdua auditiva del pacient. Els resultats ens poden indicar si es tracta d'un problema de conducció o de tipus neurològic.

L'audiometria tonal liminar permet mesurar el grau de sordesa i la seva localització (oïda interna, mitja o externa). Amb l'ajuda d'un audiòmetre es genera una sèrie de tons de diverses freqüències (tons greus, mitjos i aguts) d'intensitat moderada (dB). El pacient rep els senyals a través d'uns auriculars (via aèria) i, en alguns casos, també a través d'un vibrador que s'aplica per contacte al darrera de l'orella (via òssia). Amb aquest procés es determinen els llindars tonals per a cada freqüència.

L'audiometria vocal permet analitzar de forma qualitativa la capacitat comprensiva de la paraula, sovint lligada al llindar tonal mitjà de l'audiometria tonal per via aèria. També es realitza amb auriculars, però en aquest cas la font sonora és la veu.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue